Wilt u uw trap laten plaatsen / monteren?

Het monteren van uw trap kan Maatkracht natuurlijk als geen ander. Met duizenden succesvol geplaatste trappen sinds 1999, kunnen wij met trots zeggen...

Het antwoord:

Het monteren van uw trap kan Maatkracht natuurlijk als geen ander. Met duizenden succesvol geplaatste trappen sinds 1999, kunnen wij met trots zeggen dat we de experts zijn op dit gebied. Elk jaar plaatsen we gemiddeld tussen de 600 en 800 trappen, waarbij we altijd voldoende tijd nemen om het werk grondig uit te voeren. Bij ons is er geen sprake van haastwerk.

Nadat de trap in ongeveer 2 tot 3 uur staat, begint het belangrijkste onderdeel van ons werk: ervoor zorgen dat de trap waterpas komt te staan. Het correct afstellen van de trap is essentieel om kraken te voorkomen. Een kraakende trap wordt vaak veroorzaakt doordat deze niet waterpas staat (zie hoofdstuk "krakende trap" voor meer informatie).

Daarnaast bieden wij ook extra opties aan om uw trap een unieke uitstraling te geven, zoals sierknoppen. Sierknoppen zijn niet alleen functioneel, maar geven uw trap ook een stijlvolle touch. Of u nu kiest voor een klassiek ontwerp of een moderne variant, onze vakmensen kunnen deze sierknoppen moeiteloos installeren en ervoor zorgen dat ze perfect bij uw nieuwe trap passen.

Kies voor Maatkracht als u op zoek bent naar professionele trapmontage. Wij hebben de ervaring, kennis en vaardigheden om uw trap op de juiste manier te plaatsen, zodat u jarenlang kunt genieten van een stevige, kraakvrije en prachtige trap in uw woning.

trap laten plaatsen

Is uw vraag beantwoord? 55 mensen geven aan dat hun vraag beantwoord is.