Antislip voor tegen het uitglijden op uw trap nodig?

Antislip voor uw trap is essentieel om ongelukken te voorkomen. Vooral als u van plan bent om uw trap met hoogglans of zijdeglans lak of verf te schilderen

Het antwoord:

Antislip voor uw trap is essentieel om ongelukken te voorkomen. Vooral als u van plan bent om uw trap met hoogglans of zijdeglans lak of verf te schilderen, kunnen de treden erg glad worden. Het dragen van sokken op deze treden kan zelfs gevaarlijk zijn.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: antislip strips. Door het aanbrengen van één rubberen strip kunt u al uitglijden voorkomen. Maar als u kiest voor twee strips, biedt dit niet alleen extra bescherming tegen uitglijden, maar wordt ook nog eens de verf op het loopvlak beschermd. U zult dan meer op de strips lopen in plaats van direct op de verf.

Het aanbrengen van antislip strips is ook mogelijk op bestaande trappen. Echter, omdat de frees niet altijd tot aan de rand kan komen, worden de strips meestal zo'n 10 cm voor de boom en/of spil aangebracht. Dit betekent dat de strip alleen wordt geplaatst waar u daadwerkelijk loopt, aangezien het buitenste gedeelte toch niet belopen wordt.

Zorg ervoor dat uw trap veilig is en voorkom uitglijden door antislip strips toe te passen. Zo kunt u genieten van een prachtig geschilderde trap zonder risico's!

uitglijden op uw trap

Is uw vraag beantwoord? 54 mensen geven aan dat hun vraag beantwoord is.