Wat is de houtsoort van deze trappen?

Deze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Voor het ontwerp en de constructie van onze trappen maken wij momenteel gebruik van vurenhout

Het antwoord:

Deze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten

Voor het ontwerp en de constructie van onze trappen maken wij momenteel gebruik van vurenhout, grenen, beuken, essen, mahonie, jatoba en eikenhout allemaal FSC hout. Deze houtsoorten bieden een uitstekende combinatie van duurzaamheid, sterkte en esthetiek. Ze zorgen ervoor dat onze trappen niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging vormen aan elk interieur.

In de toekomst streven we er echter naar om ons assortiment uit te breiden met meerdere hardhoutsoorten. Op deze manier kunnen we nog meer keuzemogelijkheden bieden aan onze klanten en inspelen op hun individuele wensen en voorkeuren.

Wanneer je bij ons een op maat gemaakte trap bestelt, kun je zelf de gewenste houtsoort kiezen. Of je nu de warme uitstraling van eikenhout verkiest, het strakke karakter van beukenhout zoekt of de veelzijdigheid van vurenhout waardeert, wij staan klaar om jouw droomtrap te creƫren.

Houtsoorten voor op maat gemaakte trappen

Onze trappen worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit houtsoorten. Hierbij zetten we in op duurzaamheid, stevigheid en een mooie afwerking. De volgende houtsoorten zijn momenteel beschikbaar:

  • Vurenhout: Vurenhout is een veelgebruikte houtsoort vanwege zijn betaalbaarheid en natuurlijke uitstraling. Het heeft een lichte kleur en kan goed bewerkt worden.
  • Beukenhout: Beukenhout staat bekend om zijn sterkte en hardheid. Het heeft een warme, roodachtige tint en geeft trappen een tijdloze elegantie.
  • Eikenhout: Eikenhout is zeer geliefd vanwege zijn duurzaamheid en robuuste karakter. Het heeft een rijke, donkerbruine kleur en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Wij begrijpen dat iedere klant unieke wensen heeft als het gaat om de keuze van houtsoorten. Daarom streven we naar het uitbreiden van ons assortiment met andere hardhoutsoorten, zodat er nog meer mogelijkheden zijn om jouw trap volledig aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en smaak.

Kies voor onze op maat gemaakte trappen en ontdek de mogelijkheden die verschillende houtsoorten bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomtrap realiseren!

houtsoort

Is uw vraag beantwoord? 63 mensen geven aan dat hun vraag beantwoord is.