Loading...
kalea steektrap

kalea steektrap

Prijs € 5.333,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 3050 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 850 mm.
Min: trapgat: 2200x900 mm.
Max: uitloop op de vloer: 2790 mm.
Draai richting: recht
Aantrede: 200 mm.
Optrede: 194 mm.
Leuning is: Recht (leuningen)
Materiaal / houtsoort: Eiken multiplex Geolied
Maten zelf afhalen L x B x H: L360 x B20 x H20 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de kalea.

Prijs kalea € 5.333,00

De maten van deze kalea steektrap vindt u hier.

3050 mm

A: Trap hoogte is Max: 3050 mm

Max. hoogtebereik van de kalea steektrap is 3050 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

2790 mm

B: De kalea uitloop: 2790 mm

Trap lengte op de vloer van de kalea steektrap is 2790 mm bij een hoogte van 3050 mm. Dus bij een hoogte van 2856 mm - aantrede 200 mm wordt de uitloop 2590 mm Enz.

850 mm

C: De breedte van de kalea steektrap

De breedte van de kalea steektrap is 850 mm

194 mm 200 mm

D en F: Aantrede en optrede 200 mm 194 mm.

De op en aantrede van de kalea steektrap zijn!

2200 mm 900 mm

G: Trapgat Plafond 2200x900

Trapgat maten van de kalea steektrap zijn 2200x900

Meerdere optie's van de kalea, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze kalea trap met kwartslag

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 2 waarderingen.


Veelzijdige Keepboom Trap

Wanneer het aankomt op het verfraaien van uw interieur, is de keuze van de juiste trap essentieel. Niet alleen dient deze functioneel te zijn, maar ook een esthetische meerwaarde te bieden aan uw leefruimte. De Keepboom trap, met zijn vier unieke afwerkingen en aanpasbare hoogte, is een toonbeeld van veelzijdigheid en stijl. Laat u overtuigen waarom dit model een uitstekende keuze is voor uw woning.

Overtuig uzelf: Vier Oogstrelende Afwerkingen

De Keepboom trap blinkt uit in personalisatie met zijn vier beschikbare afwerkingskleuren: Sioux White, Apache Grey, Navajo Blue, en Comanche Pure. Elk zorgvuldig geselecteerd om elke woonstijl te complementeren. De treden, bekleed met massief eiken fineer van 38 mm dikte, worden behandeld met Rubio Monocoat olie zonder vluchtige organische stoffen (VOS) voor een verbeterde weerstand en duurzaamheid. Deze combinatie van esthetiek en functionaliteit spreekt boekdelen over de kwaliteit van de Keepboom trap.

Sympathie Wekken: Een Gemakkelijk Verstelbare Hoogte

Begrijpend dat elke ruimte uniek is, biedt de Keepboom trap een gemakkelijk verstelbare hoogte aan. Dit innovatieve ontwerp garandeert dat de trap naadloos past in elk interieurontwerp - of u nu kiest voor de rechte versie of die met kwartslag beneden. Met een breedte van 85 cm en een hoogte variërend van 280,6 cm tot 305,6 cm kan iedere woonruimte profiteren van deze prachtige toevoeging.

Sociale Bewijskracht: Veiligheid Voorop

Veiligheid mag nooit gecompromitteerd worden voor stijl - een principe waarin de Keepboom trap uitblinkt. U heeft de optie om uw Keepboom trap te verrijken met een leuning met relingen of een borstwering in geanodiseerd aluminium om zo niet alleen een moderne look te behouden maar ook maximale veiligheid te garanderen. Daarnaast perfectioneert het optionele LED-verlichtingssysteem met draadloze schakelaar niet alleen het moderne uiterlijk maar verhoogt ook de veiligheid in donkere omstandigheden.

Consistentie & Commitment: Een Duurzame Keuze

Kiezen voor de Keepboom trap betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van Rubio Monocoat olie zonder VOS in zowel treden als centrale boomonderdelen ondersteunt u een gezondere leefomgeving terwijl u geniet van ongeëvenaarde klasse en elegantie.

Conclusie

Het selecteren van de juiste trap kan soms overweldigend lijken; echter, dankzij zijn veelzijdigheid en compromisloze kwaliteit staat de Keepboom trap klaar om elk huis naar een hoger niveau te tillen. Met zijn vier verleidelijke afwerkingen, eenvoudige installatieprocedure en commitment aan veiligheid en duurzaamheid bewijst deze trap keer op keer waarom hij dé keuze is voor hedendaagse huiseigenaren die streven naar perfectie.

Ga vandaag nog voor die transformatieve stap in uw interieurproject; kies voor innovatie, kies voor veiligheid, maar bovenal—kies voor de Keepboom Trap.

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?