Loading...
kalea onderkwart recht

kalea trap met kwartslag

Prijs € 5.723,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 3050 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 880 mm.
Min: trapgat: 2200x900 mm.
Max: uitloop op de vloer: 3020 mm.
Draai richting: rechtsom
Aantrede: 200 mm.
Optrede: 194 mm.
Leuning is: zonder leuning (leuningen)
Materiaal / houtsoort: Eiken multiplex
Maten zelf afhalen L x B x H:
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de kalea.

Prijs kalea € 5.723,00

De maten van deze kalea trap met kwartslag vindt u hier.

3050 mm

A: Trap hoogte is Max: 3050 mm

Max. hoogtebereik van de kalea trap met kwartslag is 3050 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

3020 mm

B: De kalea uitloop: 3020 mm

Trap lengte op de vloer van de kalea trap met kwartslag is 3020 mm bij een hoogte van 3050 mm. Dus bij een hoogte van 2856 mm - aantrede 200 mm wordt de uitloop 2820 mm Enz.

880 mm

C: De breedte van de kalea trap met kwartslag

De breedte van de kalea trap met kwartslag is 880 mm

194 mm 200 mm

D en F: Aantrede en optrede 200 mm 194 mm.

De op en aantrede van de kalea trap met kwartslag zijn!

2200 mm 900 mm

G: Trapgat Plafond 2200x900

Trapgat maten van de kalea trap met kwartslag zijn 2200x900

Meerdere optie's van de kalea, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze kalea trap met kwartslag

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 2 waarderingen.


Transformeer Jouw Huis met een Keepboom Trap van Kalea

Droom je van een interieur dat niet alleen functioneel is, maar tegelijkertijd een statement maakt? Een interieur dat zowel jouw persoonlijkheid weerspiegelt als indruk maakt op elke gast die je huis betreedt? Zoek dan niet verder! De keepboom trap met kwartslag rechtsom van Kalea is de sleutel tot het realiseren van jouw droominterieur. Bereid je voor om geïnspireerd te raken en ontdek hoe deze elegante toevoeging jouw huis kan transformeren.

Waarom Kiezen voor een Keepboom Trap van Kalea?

Een keepboom trap staat bekend om zijn robuuste constructie en tijdloze uitstraling. Maar wat het echt speciaal maakt, zijn de details en de finesse waarmee elke trede is vervaardigd. Elk element is zorgvuldig overwogen, waardoor de trap niet alleen veilig en duurzaam is, maar ook een kunstwerk op zich.

Kies voor een keepboom trap met kwartslag rechtsom van Kalea, en je kiest voor kwaliteit, elegantie en innovatie. Ons assortiment biedt diverse stijlen die passen bij elk interieurontwerp - van klassiek tot modern. Met onze trappen voeg je niet alleen waarde toe aan je huis; je brengt ook een stukje vakmanschap in huis dat generaties lang mee gaat.

Inspiratie en Ontwerp op Maat

Bij Kalea begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij niet alleen standaardopties aan; we werken graag samen met jou om een keepboom trap te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu zoekt naar iets eenvoudigs of juist iets extravaganters, ons team staat klaar om jou te inspireren en te begeleiden bij elke stap naar het vinden van de perfecte trap.

Het Moment Is Nu!

Vergeet onpersoonlijke, standaard trappen die niets toevoegen aan je interieur. Het moment om te kiezen voor iets unieks is nu! Een keepboom trap met kwartslag rechtsom van Kalea verhoogt niet alleen de elegantie van jouw interieur maar zorgt er ook voor dat jouw huis uitstraalt wie jij bent.

Klaar om de sprong te wagen? Neem contact op met ons team of bezoek onze website om ons uitgebreide assortiment aan keepboom trappen te ontdekken. Laat je inspireren door ons portfolio en begin vandaag nog aan de transformatie van jouw huis!

"Een keepboom trap is meer dan alleen een manier om tussen verdiepingen te bewegen; het is een centraal stuk in het verhaal van jouw huis."

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw huis de upgrade die het verdient met een adembenemende keepboom trap van Kalea. Laat dit het moment zijn waarop jij besluit om niet alleen in stijl naar boven of beneden te gaan, maar ook elke blik in bewondering te laten vangen. Jouw droominterieur ligt binnen handbereik!

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?