Loading...
onderkwartlinksom kalea

kalea trap met kwartslag

Prijs € 5.723,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 3050 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 880 mm.
Min: trapgat: 2200x900 mm.
Max: uitloop op de vloer: 3020 mm.
Draai richting: linksom
Aantrede: 200 mm.
Optrede: 194 mm.
Leuning is: zonder exclusief (leuningen)
Materiaal / houtsoort: beukenhouten
Maten zelf afhalen L x B x H: L360 x B20 x H20 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de kalea.

Prijs kalea € 5.723,00

De maten van deze kalea trap met kwartslag vindt u hier.

3050 mm

A: Trap hoogte is Max: 3050 mm

Max. hoogtebereik van de kalea trap met kwartslag is 3050 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

3020 mm

B: De kalea uitloop: 3020 mm

Trap lengte op de vloer van de kalea trap met kwartslag is 3020 mm bij een hoogte van 3050 mm. Dus bij een hoogte van 2856 mm - aantrede 200 mm wordt de uitloop 2820 mm Enz.

880 mm

C: De breedte van de kalea trap met kwartslag

De breedte van de kalea trap met kwartslag is 880 mm

194 mm 200 mm

D en F: Aantrede en optrede 200 mm 194 mm.

De op en aantrede van de kalea trap met kwartslag zijn!

2200 mm 900 mm

G: Trapgat Plafond 2200x900

Trapgat maten van de kalea trap met kwartslag zijn 2200x900

Meerdere optie's van de kalea, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze kalea trap met kwartslag

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Beukenhout Trap met Kwartslag van Kalea Trappen

Stelt u zich eens voor dat u uw woning binnenstapt en direct wordt begroet door een meesterwerk dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Dit is geen droom meer; het kan werkelijkheid worden met de elegante beukenhout trap met kwartslag van Kalea Trappen. Ontworpen om te imponeren, belichaamt deze trap de perfecte harmonie tussen esthetiek en bruikbaarheid. Het is tijd om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Kiezen Voor Een Beukenhout Trap Met Kwartslag?

  • Duurzaamheid: Beukenhout staat bekend om zijn robuuste kwaliteit die bestand is tegen de tand des tijds. Investeren in een beukenhouten product betekent investeren in duurzaamheid.
  • Elegantie: De natuurlijke tinten en het verfijnde houtnerfpatroon van beukenhout voegen een laag verfijning toe aan elke ruimte, waardoor uw interieur een warme en uitnodigende sfeer krijgt.
  • Functie En Vorm: De kwartslag ontwerp optimaliseert de ruimte zonder in te boeten aan stijl of comfort, waardoor het ideaal is voor zowel kleine als grote ruimtes.

Hoe Kan Een Beukenhout Trap Met Kwartslag Uw Leven Verbeteren?

Het implementeren van Cialdini's principes van overtuiging toont aan hoe de juiste keuze in huisverbeteringen niet alleen esthetisch aangenaam kan zijn, maar ook levensveranderend.

  1. Sociale Bewijskracht: Stel je voor hoe je gasten onder de indruk zullen zijn bij het zien van jouw prachtige beukenhout trap met kwartslag. Hun bewondering bevestigt dat je een verstandige keuze hebt gemaakt, wat jouw beslissing kracht bijzet.
  2. Schaarste: In een wereld waar elk interieur op elkaar lijkt, biedt onze unieke trap de kans om uit te blinken. Mis deze kans niet om iets echt speciaals aan je huis toe te voegen.
  3. Autoriteit:Kalea Trappen staat bekend om hun expertise in hoogwaardige trappen. Door voor ons te kiezen, kies je voor vakmanschap en kwaliteit die erkend wordt door professionals.

Niet Overtuigd? Ervaar Het Zelf!

Kalea Trappen nodigt u uit om zelf de schoonheid en functionaliteit van onze beukenhout trap met kwartslag te ervaren. We geloven zo sterk in onze producten dat we weten dat u er net zo verliefd op zult worden als wij. Bestel nu en zie zelf hoe dit elegante meesterwerk uw interieur transformeert. Mis deze kans niet om uw woning die langverwachte upgrade te geven. U verdient het beste - laat Kalea Trappen u daarbij helpen.

"Elevate your home with elegance and functionality - choose our beechwood quarter turn staircase for an unmatched interior transformation." - Kalea Trappen

Vergeet niet dat elke grote verandering begint met één beslissende actie. Laat vandaag nog die actie zijn: kies voor vernieuwing, kies voor klasse, kies voor Kalea Trappen's beukenhout trap met kwartslag.

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?