Loading...
60x50

Easy-alu Vlizotrappen

Prijs € 543,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 3000 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 340 mm.
Min: trapgat: 600 x 500 mm.
Max: uitloop op de vloer: 600 mm.
Draai richting: recht
Aantrede: 100 mm.
Optrede: 230 mm.
Leuning is: zonder exclusief (leuningen)
Materiaal / houtsoort: aluninium
Maten zelf afhalen L x B x H: L60 H20 B60
Voorraad: 1
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de Easy-alu.

Prijs Easy-alu € 543,00

De maten van deze Easy-alu Vlizotrappen vindt u hier.

3000 mm

A: Trap hoogte is Max: 3000 mm

Max. hoogtebereik van de Easy-alu Vlizotrappen is 3000 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

600 mm

B: De Easy-alu uitloop: 600 mm

Trap lengte op de vloer van de Easy-alu Vlizotrappen is 600 mm bij een hoogte van 3000 mm. Dus bij een hoogte van 2770 mm - aantrede 100 mm wordt de uitloop 500 mm Enz.

340 mm

C: De breedte van de Easy-alu Vlizotrappen

De breedte van de Easy-alu Vlizotrappen is 340 mm

230 mm 100 mm

D en F: Aantrede en optrede 100 mm 230 mm.

De op en aantrede van de Easy-alu Vlizotrappen zijn!

600 mm 500 mm

G: Trapgat Plafond 600 x 500

Trapgat maten van de Easy-alu Vlizotrappen zijn 600 x 500

Meerdere optie's van de Easy-alu, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze Easy-alu Vlizotrappen

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Uittrek Vlizotrap van Aluminium

Ben je op zoek naar een hoogwaardige uittrek vlizotrap van aluminium? Zoek niet verder, want bij Maatkracht hebben we precies wat je nodig hebt! Onze vlizotrappen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en bieden een veilige en gemakkelijke toegang tot je vliering of zolder.

Bij Maatkracht begrijpen we dat kwaliteit en functionaliteit belangrijk zijn bij het kiezen van een vlizotrap. Daarom bieden wij uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit aan. Onze uittrek vlizotrappen zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Duurzaamheid en Veiligheid

Een belangrijk aspect waar we veel aandacht aan besteden, is duurzaamheid. Onze vlizotrappen zijn gemaakt van stevig aluminium dat bestand is tegen slijtage en corrosie. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een probleemloze werking zonder je zorgen te hoeven maken over roestvorming of verslechtering van de constructie.

Natuurlijk staat veiligheid voorop bij het ontwerp van onze uittrek vlizotrappen. Ze worden geleverd met antislip treden en een stevige leuning voor extra stabiliteit tijdens het betreden en verlaten van de zolder. Daarnaast zijn al onze trappen uitgerust met een veiligheidsslot om te voorkomen dat ze onbedoeld openklappen.

Maatwerk en Installatie

Bij Maatkracht begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we vlizotrappen op maat aan die perfect passen in jouw specifieke situatie. Onze ervaren vakmensen kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste afmetingen en ontwerpen, zodat je trap naadloos integreert in je interieur.

Daarnaast bieden wij ook professionele installatieservices aan, waarbij onze experts de vlizotrap vakkundig monteren, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Met onze uitgebreide kennis en ervaring garanderen wij een snelle en probleemloze installatie.

Contacteer ons

Heb je interesse in een uittrek vlizotrap van aluminium? Neem vandaag nog contact met ons op! Bij Maatkracht staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies op maat. Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogwaardige vlizotrappen die duurzaamheid, veiligheid en functionaliteit combineren.

Kortom, bij Maatkracht vind je de perfecte uittrek vlizotrap van aluminium voor jouw zolder of vliering. Twijfel niet langer en neem contact met ons op om jouw trap op maat te bestellen!

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?