Loading...
kwartslag links

Nevada trap met kwartslag

Prijs € 1.645,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 3000 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 840 mm.
Min: trapgat: 2200 bij 870 mm.
Max: uitloop op de vloer: 3012 mm.
Draai richting: linksom
Aantrede: 190 mm.
Optrede: 200 mm.
Leuning is: zonder leuning (leuningen)
Materiaal / houtsoort: beukenhout
Maten zelf afhalen L x B x H: L380 H20 B20
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de Nevada.

Prijs Nevada € 1.645,00

De maten van deze Nevada trap met kwartslag vindt u hier.

3000 mm

A: Trap hoogte is Max: 3000 mm

Max. hoogtebereik van de Nevada trap met kwartslag is 3000 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

3012 mm

B: De Nevada uitloop: 3012 mm

Trap lengte op de vloer van de Nevada trap met kwartslag is 3012 mm bij een hoogte van 3000 mm. Dus bij een hoogte van 2800 mm - aantrede 190 mm wordt de uitloop 2822 mm Enz.

840 mm

C: De breedte van de Nevada trap met kwartslag

De breedte van de Nevada trap met kwartslag is 840 mm

200 mm 190 mm

D en F: Aantrede en optrede 190 mm 200 mm.

De op en aantrede van de Nevada trap met kwartslag zijn!

2200 mm 870 mm

G: Trapgat Plafond 2200 bij 870

Trapgat maten van de Nevada trap met kwartslag zijn 2200 bij 870

Meerdere optie's van de Nevada, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze Nevada trap met kwartslag

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 2 waarderingen.


De Aanschaf van een Hardhouten Trap met Kwartslag Linksom in Beukenhout

In de hedendaagse architectuur en interieurdesign speelt de keuze van trappen een cruciale rol. Niet alleen functioneren zij als een verbindend element tussen verschillende verdiepingen, maar ze dragen ook significant bij aan de esthetiek en uitstraling van een ruimte. Een hardhouten trap, met name een exemplaar vervaardigd uit beukenhout met een kwartslag linksom, staat bekend om zijn duurzaamheid, natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kiezen voor een hardhouten trap en waar u op moet letten bij de aankoop.

Voordelen van een Hardhouten Trap in Beukenhout

Een hardhouten trap biedt diverse voordelen voor zowel huiseigenaren als ontwerpers. Allereerst is beukenhout bekend om zijn sterkte en stabiliteit, wat essentieel is voor de veiligheid en duurzaamheid van uw trap. Bovendien heeft beukenhout een fijne nerfstructuur die zich goed leent voor afwerking en behandeling, waardoor u uw trap kunt personaliseren naar uw specifieke wensen.

Daarnaast voegt een hardhouten trap met kwartslag linksom niet alleen functionaliteit toe aan uw woning door efficiënt ruimtegebruik, maar het biedt ook esthetische waarde. De natuurlijke tinten van beukenhout kunnen warmte en karakter brengen in elk interieurontwerp.

Waarop Letten bij de Aankoop?

  1. Kwaliteit van het Hout: Zorg ervoor dat het beukenhout afkomstig is van betrouwbare leveranciers die duurzaam bosbeheer praktiseren. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit maar draagt ook bij aan milieubewustzijn.
  2. Design en Stijl: Overweeg of de stijl van de trap – in dit geval, met een kwartslag linksom – past binnen uw huidige of toekomstige interieurontwerp.
  3. Vakmanschap: De constructie en installatie van uw hardhouten trap dienen te worden uitgevoerd door ervaren vakmensen om veiligheids- en kwaliteitsstandaarden te waarborgen.
  4. Onderhoud: Informeer naar het benodigde onderhoud voor uw hardhouten trap. Beukenhout kan extra zorg vereisen om zijn schoonheid over jaren heen te behouden.

Gevolgtrekking

Het investeren in een hardhouten trap, vooral één gemaakt van beukenhout met een kwartslag linksom, is niet slechts een praktische beslissing; het is ook een investering in de esthetiek en meerwaarde van uw woning. Door aandacht te besteden aan kwaliteit, design, vakmanschap en onderhoudbaarheid kunt u verzekeren dat uw keuze voor vele jaren voldoening zal geven.

Bij het selecteren van uw ideale hardhouten trap adviseren wij u om deskundig advies in te winnen bij gerenommeerde specialisten op dit gebied. Zo garandeert u dat uw nieuwe trap perfect zal aansluiten bij zowel uw functionele behoeften als esthetische wensen.

Kortom, het kiezen voor een hardhouten trap biedt talrijke voordelen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en designflexibiliteit. Met de juiste overwegingen wordt deze belangrijke toevoeging aan uw huis gegarandeerd een blikvanger die generaties lang mee kan gaan.

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?