Loading...
8002T2K2T2600LO

halfslagtrap spiltrap

Prijs € 797,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 2600 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 800 mm.
Min: trapgat: 1553x1192 mm.
Max: uitloop op de vloer: 1533x1177 mm.
Draai richting: linksom
Aantrede: 186 mm.
Optrede: 200 mm.
Leuning is: zonder exclusief (leuningen)
Materiaal / houtsoort: vuren
Maten zelf afhalen L x B x H: 130 x 50 x20 cm
Voorraad: 60
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de halfslagtrap.

Prijs halfslagtrap € 797,00

De maten van deze halfslagtrap spiltrap vindt u hier.

2600 mm

A: Trap hoogte is Max: 2600 mm

Max. hoogtebereik van de halfslagtrap spiltrap is 2600 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

1533x1177 mm

B: De halfslagtrap uitloop: 1533x1177 mm

Trap lengte op de vloer van de halfslagtrap spiltrap is 1533x1177 mm bij een hoogte van 2600 mm. Dus bij een hoogte van 2400 mm - aantrede 186 mm wordt de uitloop 1347 mm Enz.

800 mm

C: De breedte van de halfslagtrap spiltrap

De breedte van de halfslagtrap spiltrap is 800 mm

200 mm 186 mm

D en F: Aantrede en optrede 186 mm 200 mm.

De op en aantrede van de halfslagtrap spiltrap zijn!

1553 mm 1192 mm

G: Trapgat Plafond 1553x1192

Trapgat maten van de halfslagtrap spiltrap zijn 1553x1192

Meerdere optie's van de halfslagtrap, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze halfslagtrap spiltrap

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Halfslagtrap Spiltrap: Een Stijlvolle Toevoeging Aan Je Woning

Wanneer het aankomt op het kiezen van een trap voor je huis, zijn er vele opties beschikbaar. Echter, voor diegenen die op zoek zijn naar functionaliteit, is de halfslagtrap spiltrap een uitstekende keuze. Dit type trap combineert het beste van twee werelden: de compactheid en het ruimtebesparende ontwerp van een spiltrap met de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van een halfslagtrap. In dit artikel duiken we dieper in de voordelen en overwegingen van het kiezen voor een halfslagtrap spiltrap.

Waarom Kiezen Voor Een Halfslagtrap Spiltrap?

De halfslagtrap spiltrap is niet alleen een functioneel element binnen het huis, maar ook een statement piece dat bijdraagt aan de uitstraling en sfeer van je interieur. Hier zijn enkele redenen waarom dit type trap een populaire keuze is:

  • Ruimtebesparing: Dankzij het ontwerp neemt deze trap minder ruimte in beslag dan traditionele trappen, waardoor het ideaal is voor kleinere woningen of situaties waar elke vierkante meter telt.
  • Esthetiek: Een halfslagtrap spiltrap biedt een unieke visuele aantrekkingskracht. Het kan dienen als een centraal punt in het huis, vooral wanneer het gemaakt is van hoogwaardige materialen en afgewerkt met oog voor detail.
  • Verscheidenheid aan materialen: Dit type trap kan worden vervaardigd uit een breed scala aan materialen, waaronder hout, metaal en glas, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan de stijl van je huis.

Overwegingen Bij Het Installeren Van Een Halfslagtrap Spiltrap

Hoewel de halfslagtrap spiltrap vele voordelen biedt, zijn er ook enkele overwegingen waarmee je rekening moet houden voordat je deze keuze maakt:

  • Ontwerp en planning: Het ontwerpen van een halfslagtrap spiltrap vereist nauwkeurige planning en metingen om ervoor te zorgen dat de trap niet alleen past in de beschikbare ruimte, maar ook voldoet aan de bouwvoorschriften en veiligheidsnormen.
  • Kosten: Afhankelijk van de gekozen materialen en complexiteit van het ontwerp, kan een halfslagtrap spiltrap meer kosten dan een standaardtrap. Het is belangrijk om een budget op te stellen en offertes van verschillende leveranciers te vergelijken.
  • Installatie: De installatie van een halfslagtrap spiltrap is doorgaans complexer dan die van een traditionele trap. Het is aan te raden om een professionele trapinstallateur in te huren om ervoor te zorgen dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd.

Conclusie

Een halfslagtrap spiltrap kan een prachtige en functionele toevoeging zijn aan elk huis. Met zijn ruimtebesparende ontwerp en esthetische flexibiliteit is het een uitstekende keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een trap die zowel stijlvol als praktisch is. Door rekening te houden met de bovengenoemde overwegingen, kun je ervoor zorgen dat je investeert in een trap die aan al je behoeften voldoet. Of je nu een nieuwe woning bouwt of een bestaande woning renoveert, een halfslagtrap spiltrap is zeker het overwegen waard.

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?