Loading...
Bloktreden Eiken

bloktreden steektrap

Prijs € 586,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 250 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 879 mm.
Min: trapgat: mm.
Max: uitloop op de vloer: 480 mm.
Draai richting: recht
Aantrede: 480 mm.
Optrede: 250 mm.
Leuning is: zonder leuning (leuningen)
Materiaal / houtsoort: eiken
Maten zelf afhalen L x B x H: 90 x 20 x 20 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: bloktreden
Lees meer over de bloktreden .

Prijs bloktreden € 586,00

De maten van deze bloktreden steektrap vindt u hier.

250 mm

A: Trap hoogte is Max: 250 mm

Max. hoogtebereik van de bloktreden steektrap is 250 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

480 mm

B: De bloktreden uitloop: 480 mm

Trap lengte op de vloer van de bloktreden steektrap is 480 mm bij een hoogte van 250 mm. Dus bij een hoogte van 0 mm - aantrede 480 mm wordt de uitloop 0 mm Enz.

879 mm

C: De breedte van de bloktreden steektrap

De breedte van de bloktreden steektrap is 879 mm

250 mm 480 mm

D en F: Aantrede en optrede 480 mm 250 mm.

De op en aantrede van de bloktreden steektrap zijn!

mm mm

G: Trapgat Plafond

Trapgat maten van de bloktreden steektrap zijn

Meerdere optie's van de bloktreden , leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze bloktreden steektrap

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Eiken Bloktrede Steektrap

Bent u op zoek naar een manier om uw interieur niet alleen een stijlvolle, maar ook een duurzame upgrade te geven? Dan is de eiken bloktrede steektrap van Maatkracht de perfecte keuze voor u. Deze trappen combineren de natuurlijke schoonheid van eikenhout met de robuustheid en duurzaamheid die nodig zijn voor een langdurig gebruik. In dit artikel verkennen we waarom een eiken bloktrede steektrap een uitmuntende keuze is voor uw huis of kantoor.

Wat Maakt de Eiken Bloktrede Steektrap Zo Speciaal?

Eikenhout staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en de warme uitstraling die het aan elke ruimte geeft. Wanneer deze eigenschappen worden gecombineerd in een steektrap, resulteert dit in een tijdloos stuk dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch. De eiken bloktrede steektrap van Maatkracht is een toonbeeld van vakmanschap, waarbij elke trede zorgvuldig is vervaardigd om zowel veiligheid als schoonheid te garanderen.

De Voordelen van een Eiken Bloktrede Steektrap

  • Duurzaamheid: Eikenhout is uiterst duurzaam, waardoor het perfect is voor een trap die dagelijks wordt gebruikt. Een eiken bloktrede steektrap gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit in te boeten.
  • Stijlvol: Het natuurlijke patroon en de warme tinten van eikenhout voegen een element van verfijning en warmte toe aan uw interieur, wat bijdraagt aan een uitnodigende sfeer.
  • Op maat gemaakt: Bij Maatkracht begrijpen we dat geen twee ruimtes identiek zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw eiken bloktrede steektrap volledig op maat te laten maken, zodat deze naadloos aansluit bij uw interieur.

Waarom Kiezen voor Maatkracht?

Maatkracht heeft zich gevestigd als een marktleider in het aanbieden van op maat gemaakte trappen die niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Door te kiezen voor een eiken bloktrede steektrap van Maatkracht, kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service. Vanaf het ontwerpproces tot de installatie staan wij klaar om u te begeleiden en te zorgen dat uw nieuwe trap perfect voldoet aan uw wensen en eisen.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid met een eiken bloktrede steektrap van Maatkracht. Bestel vandaag nog en geef uw interieur de upgrade die het verdient.

De eiken bloktrede steektrap is meer dan slechts een middel om van de ene naar de andere verdieping te komen; het is een investering in de schoonheid en duurzaamheid van uw huis of kantoor. Neem vandaag nog contact op met Maatkracht om de mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen met het realiseren van een trap die perfect past bij uw stijl en behoeften.

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?