Loading...
Beuken kwart links

tradi eco trap met kwartslag

Prijs € 1.531,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 2800 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 800 mm.
Min: trapgat: 1950x850 mm.
Max: uitloop op de vloer: 2460 mm.
Draai richting: linksom
Aantrede: 160 mm.
Optrede: 200 mm.
Leuning is: zonder leuning (leuningen)
Materiaal / houtsoort: beuken
Maten zelf afhalen L x B x H: L360 x B20 x H20 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de tradi eco .

Prijs tradi eco € 1.531,00

De maten van deze tradi eco trap met kwartslag vindt u hier.

2800 mm

A: Trap hoogte is Max: 2800 mm

Max. hoogtebereik van de tradi eco trap met kwartslag is 2800 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

2460 mm

B: De tradi eco uitloop: 2460 mm

Trap lengte op de vloer van de tradi eco trap met kwartslag is 2460 mm bij een hoogte van 2800 mm. Dus bij een hoogte van 2600 mm - aantrede 160 mm wordt de uitloop 2300 mm Enz.

800 mm

C: De breedte van de tradi eco trap met kwartslag

De breedte van de tradi eco trap met kwartslag is 800 mm

200 mm 160 mm

D en F: Aantrede en optrede 160 mm 200 mm.

De op en aantrede van de tradi eco trap met kwartslag zijn!

1950 mm 850 mm

G: Trapgat Plafond 1950x850

Trapgat maten van de tradi eco trap met kwartslag zijn 1950x850

Meerdere optie's van de tradi eco , leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze Tradi eco trap met kwartslag

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Transformeer Je Huis met de Elegante Beuken Trap met Kwartslag uit de Tradi Eco Collectie

Heb je ooit gedroomd van een interieur dat niet alleen stijlvol, maar ook uniek en duurzaam is? Een element dat opvalt en elke gast doet omkijken? Laat ons je introduceren aan de beuken trap met kwartslag, een meesterwerk van design en functionaliteit, perfect passend binnen de eco-vriendelijke Tradi Eco collectie. Dit is jouw kans om je huis te transformeren en een statement te maken met een keuze die zowel mooi als verantwoord is.

Waarom Kiezen voor een Beuken Trap met Kwartslag?

  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, staat de beuken trap met kwartslag garant voor jarenlang gebruik zonder in te boeten aan kwaliteit of uiterlijk.
  • Esthetiek: Het natuurlijke hout gecombineerd met het elegante ontwerp van de kwartslag voegt instant charme en karakter toe aan elke ruimte.
  • Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor de Tradi Eco collectie draag je bij aan een betere wereld. Deze trappen zijn vervaardigd met respect voor het milieu, zonder in te leveren op stijl of duurzaamheid.

Inspiratie: De Magische Touch van de Beuken Trap met Kwartslag

Laten we eerlijk zijn; een trap is meer dan alleen een functioneel onderdeel van je huis. Het is het hart, het centrale punt dat verschillende verdiepingen verbindt en leven brengt in jouw woonruimte. Een beuken trap met kwartslag uit onze Tradi Eco collectie biedt niet alleen ongeëvenaarde duurzaamheid en schoonheid, maar ook een tijdloos design dat gegarandeerd indruk maakt.

Zo Maak Je De Juiste Keuze

Het kiezen van de perfecte trap kan overweldigend lijken, maar hier zijn wat tips om je op weg te helpen:

  1. Bepaal eerst waar je esthetische prioriteiten liggen. Ben je op zoek naar iets moderns of past klassiek beter bij jouw stijl?
  2. Onderzoek welke typen trappen het beste passen bij jouw ruimte. Een beuken trap met kwartslag is ideaal voor wie efficiënt wil omgaan met ruimte zonder in te leveren op elegantie.
  3. Vergeet niet na te denken over duurzaamheid en onderhoud. Onze Tradi Eco trappen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan terwijl ze er prachtig blijven uitzien.

Klaar Om Je Droominterieur Te Realiseren?

Nu weet je waarom een beuken trap met kwartslag zo'n geweldige toevoeging is aan jouw thuisomgeving. Niet alleen verbeterd het uw interieur esthetisch, maar draagt het ook bij aan duurzame leefgewoontes dankzij de eco-vriendelijke benadering van onze Tradi Eco collectie. Wacht dus niet langer om deze unieke combinatie van stijl, functionaliteit en milieubewustzijn zelf te ervaren! Verhef je woning vandaag nog naar een nieuw niveau van elegantie en comfort!

"Een beuken trap met kwartslag is meer dan slechts een manier om naar boven of beneden te gaan; het is een kunstwerk dat jouw huis definieert." - Jouw Thuisrevolutie Begint Hier.

Ga vandaag nog aan de slag! Ontdek hoe jij jouw interieur kunt transformeren door dit adembenemende element toe te voegen. Laat iedere stap die je zet in jouw huis voelen als een stap in jouw persoonlijke galerij van stijl en duurzaamheid.

Wees moedig, wees briljant, kies voor die magische touch die alleen een beuken trap met kwartslag kan bieden – welkom thuis!

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?