Bloktrede voor uw trap | Maatkracht

Ontdek de kracht van Bloktrede om je trap te verbeteren. Verhoog de veiligheid en voeg stijl toe aan je interieur. Bestel nu en transformeer je trap!

Vega

Vega trede kit, vega spiltrap

Extra trede voor de vega spiltrap 140 x 70 om 23 cm hoger

Max hoogte bereik 225 mm

Prijs € 324.00

Vega trede kit, vega spiltrap bekijken

eiken bloktreden

bloktreden Eiken bloktrede

Eiken bloktrede steektrap - Duurzame en stijlvolle oplossing

Max hoogte bereik 250 mm

Prijs € 586.00

bloktreden Eiken bloktrede bekijken

Bloktreden

Bloktreden bloktreden vuren

Maak je trap 23 cm hoger met vuren bloktreden - Bloktrede

Max hoogte bereik 250 mm

Prijs € 240.00

Bloktreden bloktreden vuren bekijken

Trap te laag? verhoog je trap met Bloktrede

bloktreden

Ontdek de kracht van Bloktrede om je trap te verbeteren. Met deze innovatieve oplossing kun je niet alleen de veiligheid van je trap vergroten, maar ook een stijlvolle touch toevoegen aan je interieur. Bestel nu en transformeer je trap!

De trap is vaak een centraal element in ons huis, maar helaas wordt het belang ervan vaak over het hoofd gezien. Een gladde of versleten trap kan gevaarlijk zijn, vooral voor kinderen en oudere mensen. Maar gelukkig is er nu een eenvoudige manier om deze problemen aan te pakken: Bloktrede.

Bloktrede is speciaal ontworpen om jouw trap veiliger te maken. De unieke structuur van de blokvormige treden zorgt voor extra grip, waardoor het risico op uitglijden aanzienlijk wordt verminderd. Dit is vooral handig als je kinderen hebt of als er ouderen in huis wonen.

Maar dat is nog niet alles! Naast de verbeterde veiligheid biedt Bloktrede ook een esthetische meerwaarde voor je interieur. Met verschillende kleuren en afwerkingen kun je jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen en je trap transformeren in een echte eyecatcher.

Het installeren van Bloktrede is een fluitje van een cent. Je kunt het eenvoudig zelf doen, zonder professionele hulp. De treden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Bloktrede! Verhoog de veiligheid van je trap en geef je interieur een stijlvolle upgrade. Met Bloktrede creƫer je een prachtige en functionele trap waar je trots op kunt zijn.