Trap op maat voor uw woning

Geeft uw woning meer overwaarde met een vaste trap op maat naar de zolder. Wij hebben er zoveel dat we ze verkopen, kijk maar op maatkracht.nl

tweekwarten trap linksom

Tweekwarten trap linksom

Trap met onderkwart en bovenkwart linksom
Tweekwarten trap linksom

tweekwarten trap rechtsom

Tweekwarten trap rechtsom

Trap met onderkwart en bovenkwart rechtsom
Tweekwarten trap rechtsom

Trap bovenkwart linksom

Trap bovenkwart linksom

Trap met bovenkwart draait linksom.
Trap bovenkwart linksom

Trap bovenkwart rechtsom

Trap bovenkwart rechtsom

Trap met bovenkwart draait rechtsom
Trap bovenkwart rechtsom

Trap onderkwart rechtsom

Trap onderkwart rechtsom

Rechts wil zeggen dat de trap rechts naar boven draait.
Trap onderkwart rechtsom

Trap onderkwart linksom

Trap onderkwart linksom

Links wil zeggen dat de trap links naar boven draait.
Trap onderkwart linksom

Geeft uw woning meer overwaarde met een vaste zoldertrap

trap op maat

Een vaste zoldertrap geeft uw woning direct meer waarde en functionaliteit. Het zorgt ervoor dat de zolder gemakkelijk toegankelijk is en kan worden gebruikt als extra leefruimte of opslagruimte.

Pijnpunten bij standaard trappen en voordelen van een trap op maat

Het plaatsen van een standaard trap kan soms problematisch zijn, vooral als uw ruimte beperkt is of als u specifieke eisen heeft qua design. Met een trap op maat kunnen deze pijnpunten worden verholpen:

 • Geen compromis in ontwerp: Een trap op maat geeft u de vrijheid om het ontwerp volledig aan te passen aan uw wensen en interieurstijl.
 • Optimale gebruik van de beschikbare ruimte: Een trap op maat kan perfect worden afgestemd op de afmetingen van uw woning, waardoor er geen kostbare ruimte verloren gaat.
 • Duurzaamheid en kwaliteit: Door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap kunt u rekenen op een duurzame en kwalitatieve trap, die jarenlang meegaat.
 • Veiligheid en comfort: Een trap op maat kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, zoals de gewenste hellingshoek, breedte van de treden en leuningen voor extra veiligheid.

Kies voor onze professionele trap op maat service

Waarom zou u kiezen voor onze trap op maat service? Hier zijn een paar redenen:

 • Ervaren vakmensen: Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, fabriceren en installeren van trappen op maat. U kunt vertrouwen op hun expertise.
 • Persoonlijke benadering: Wij luisteren naar uw wensen en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat uw nieuwe trap perfect aansluit bij uw woning en smaak.
 • Kwaliteit gegarandeerd: Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en garanderen een uitstekende afwerking. U krijgt een trap waar u trots op kunt zijn.
 • Vlotte installatie: Als u geen verstand heeft van het plaatsen of monteren van trappen, nemen wij dit graag uit handen. Onze experts zorgen voor een vlotte installatie zonder gedoe.
 • Duidelijke prijzen: Op onze website vindt u tekeningen, maten en prijzen van verschillende trappen op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
Wat klanten zeggen over onze trap op maat service

Lees hieronder enkele reviews van tevreden klanten:

 • "Ik ben erg blij met mijn nieuwe houten trap op maat. Het past perfect bij het interieur van mijn woning en de kwaliteit is uitstekend!" - Janine
 • "De stalen trap die wij hebben laten plaatsen is een echte eyecatcher geworden in onze woning. Bedankt voor de goede service!" - Peter
 • "Het was fijn om samen te werken met het team van Trap op Maat. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en de trap vakkundig geënstalleerd." - Familie Jansen

Veelgestelde vragen over trappen op maat

Hoe lang duurt het fabriceren en installeren van een trap op maat?

De tijd die nodig is voor het fabriceren en installeren van een trap op maat kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en andere factoren. Gemiddeld genomen kunt u rekenen op een levertijd van ongeveer 4-6 weken.

Kan ik ook zelf de trap monteren?

Ja, als u handig bent en over de juiste gereedschappen beschikt, kunt u ervoor kiezen om de trap zelf te monteren. Wij kunnen u voorzien van gedetailleerde instructies en begeleiding tijdens het proces.

Zijn de prijzen inclusief btw?

Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u geënteresseerd in een trap op maat? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte. Wij staan klaar om uw droomtrap werkelijkheid te maken!

trap op maat
trap op maat offerte maken?
Trap prijzen tot €

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 29 waarderingen.