Bouw zelf je droomtrap met ons !

Ga aan de slag en creëer je eigen unieke houten trap bouwpakket. Eventueel door Maatkracht te laten monteren voor het beste resultaat en kwaliteit.

tweekwarten trap linksom

Tweekwarten trap linksom

Trap met onderkwart en bovenkwart linksom
Tweekwarten trap linksom

tweekwarten trap rechtsom

Tweekwarten trap rechtsom

Trap met onderkwart en bovenkwart rechtsom
Tweekwarten trap rechtsom

Trap bovenkwart linksom

Trap bovenkwart linksom

Trap met bovenkwart draait linksom.
Trap bovenkwart linksom

Trap bovenkwart rechtsom

Trap bovenkwart rechtsom

Trap met bovenkwart draait rechtsom
Trap bovenkwart rechtsom

Trap onderkwart rechtsom

Trap onderkwart rechtsom

Rechts wil zeggen dat de trap rechts naar boven draait.
Trap onderkwart rechtsom

Trap onderkwart linksom

Trap onderkwart linksom

Links wil zeggen dat de trap links naar boven draait.
Trap onderkwart linksom

Trap op maat

Ga aan de slag en creëer je eigen unieke houten trap met ons complete bouwpakket. Eenvoudig te monteren en van hoogwaardige kwaliteit. Bestel nu!

Heb je altijd al gedroomd van een prachtige houten trap in je huis? Met ons houten trap bouwpakket kun je deze droom werkelijkheid laten worden. Je kunt nu zelf aan de slag gaan en een trap creëren die perfect past bij jouw stijl en wensen.

Eenvoudig te monteren, geen ervaring nodig

We begrijpen dat niet iedereen een ervaren timmerman is. Daarom hebben we ons bouwpakket zo ontworpen dat het eenvoudig te monteren is, zelfs voor beginners. Met de duidelijke handleiding en de meegeleverde materialen wordt het bouwen van je eigen houten trap een fluitje van een cent.

Hoogwaardige kwaliteit voor duurzaamheid en veiligheid

Veiligheid staat natuurlijk voorop als het gaat om trappen. Daarom leveren wij alleen hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Onze houtsoorten zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en stabiliteit, zodat jij kunt genieten van een stevige en betrouwbare trap.

Geef je huis een unieke uitstraling

Een houten trap voegt warmte, karakter en elegantie toe aan je interieur. Met ons bouwpakket kun je niet alleen een functionele trap bouwen, maar ook een eyecatcher in je huis creëren. Kies de juiste afwerking en stijl die past bij de rest van je interieur en geef zo je huis een unieke uitstraling.

Waarom kiezen voor ons houten trap bouwpakket?

Ons houten trap bouwpakket biedt jou de mogelijkheid om zelf een prachtige trap te bouwen, zonder dat je hier ervaring voor nodig hebt. Je kunt zelf bepalen hoe de trap eruit komt te zien en deze volledig aanpassen aan jouw smaak en interieur. Daarnaast garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en veiligheid, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw droomtrap.

Wat onze klanten zeggen

"Dankzij het houten trap bouwpakket kon ik eindelijk mijn droomtrap realiseren. De handleiding was superduidelijk en alles paste perfect in elkaar."

- Janneke S., Amsterdam

"De service was fantastisch! Ik had wat vragen over de montage en werd snel en vriendelijk geholpen."

- Peter B., Utrecht

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om de trap te monteren?

Het monteren van de trap hangt af van je ervaring en het type trap dat je kiest. Over het algemeen kun je uitgaan van een paar dagen tot een week.

Kan ik de trap aanpassen aan mijn specifieke wensen?

Zeker! Ons bouwpakket is zo ontworpen dat je de trap volledig kunt aanpassen aan jouw smaak en interieur. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bestel nu jouw houten trap bouwpakket!

houten trap bouwpakket offerte?

Trap prijzen tot €

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.