Loading...
housten 1 losse treden

houston steektrap

Prijs € 175,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 600 mm.
Min: trapgat: mm.
Max: uitloop op de vloer: mm.
Draai richting: recht
Aantrede: 210 mm.
Optrede: 226 mm.
Leuning is: zonder leuning (leuningen)
Materiaal / houtsoort: multiplex berken vernist
Maten zelf afhalen L x B x H: 60 x 26 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trede
Lees meer over de houston .

Prijs houston € 175,00

De maten van deze houston steektrap vindt u hier.

mm

A: Trap hoogte is Max: mm

Max. hoogtebereik van de houston steektrap is mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

mm

B: De houston uitloop: mm

Trap lengte op de vloer van de houston steektrap is mm bij een hoogte van mm. Dus bij een hoogte van -226 mm - aantrede 210 mm wordt de uitloop -210 mm Enz.

600 mm

C: De breedte van de houston steektrap

De breedte van de houston steektrap is 600 mm

226 mm 210 mm

D en F: Aantrede en optrede 210 mm 226 mm.

De op en aantrede van de houston steektrap zijn!

mm mm

G: Trapgat Plafond

Trapgat maten van de houston steektrap zijn

Meerdere optie's van de houston , leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze Houston steektrap

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Extra Treden voor de Houston Steektrap

Heb je ooit gedacht aan het verbeteren van je wooncomfort en veiligheid door iets kleins, maar impactvols toe te voegen aan je huis? Extra treden voor de Houston steektrap kunnen precies zijn wat je nodig hebt! Of je nu een gezin hebt, vaak gasten over de vloer krijgt, of gewoon jouw eigen stap naar een veiliger thuis wilt zetten, deze simpele upgrade kan een wereld van verschil maken. Lees verder om te ontdekken hoe jij met extra treden niet alleen jouw comfort verhoogt, maar ook zorgt voor een veiligere omgeving in jouw huis.

Waarom Extra Treden Toevoegen aan Jouw Houston Steektrap?

De keuze voor extra treden is niet alleen een kwestie van esthetiek; het gaat veel dieper. Het gaat over het creëren van een toegankelijkere en veiligere omgeving voor iedereen die jouw huis betreedt. Hier zijn enkele redenen waarom dit zo'n slimme zet is:

  • Veiligheid: Vooral in huizen met kleine kinderen of ouderen kan elke extra trede helpen om de kans op uitglijden of vallen aanzienlijk te verminderen.
  • Comfort: Door de afstand tussen elke trede te verkleinen, maak je het voor iedereen gemakkelijker om zonder moeite op en neer te gaan.
  • Toegankelijkheid: Maak jouw huis gastvrijer door ervoor te zorgen dat ook bezoekers met mobiliteitsproblemen zich makkelijk kunnen bewegen.

Hoe Extra Treden Jouw Levenskwaliteit Kunnen Verbeteren

Het toevoegen van extra treden aan je Houston steektrap is meer dan alleen een praktische beslissing; het is een investering in jouw levenskwaliteit. Stel je voor dat je zonder zorgen snel even naar boven kunt lopen om iets te pakken, of dat jouw ouders je kunnen bezoeken zonder angst voor de trap. Deze kleine toevoeging kan grote gevolgen hebben voor hoe jij en anderen zich in jouw huis bewegen.

Klaar om de Stap te Zetten?

Nu je weet hoe eenvoudig en effectief het kan zijn om extra treden toe te voegen aan jouw Houston steektrap, waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om niet alleen de uitstraling van jouw woning te verrijken, maar ook een veilige haven te creëren voor iedereen die er binnenstapt. Het toevoegen van extra treden is een bescheiden ingreep met enorme voordelen op gebied van comfort en veiligheid.

Het leven staat vol met kleine stappen die leiden tot grote verandering. Laat extra treden voor jouw Houston steektrap één van die stappen zijn.

Zo simpel als het klinkt – het besluit nemen om extra treden toe te voegen kan significant bijdragen aan hoe jij en anderen genieten van elk moment thuis. Wacht niet langer met het verbeteren van comfort en veiligheid binnen jouw domein. Bestel vandaag nog die extra tredes en neem zelf de controle over welzijn in eigen hand!

Til Jouw Huis Naar Een Hoger Niveau Met Extra Tredes Voor De Houston Steektrap!

Wees proactief in het beschermen wat belangrijk is; laat niet na wat vandaag gedaan kan worden. Verrijk niet alleen je thuiservaring, maar verzeker ook dat elke stap binnenshuis zo veilig mogelijk is. Ontdek zelf hoe extra tredes voor de Houston steektrap het verschil kunnen maken in jouw leven - bestel ze vandaag nog!

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?