Loading...
sun step hekwerk op trap x5

Sun step trapleuning

Prijs € 1.250,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 1000 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: mm.
Min: trapgat: mm.
Max: uitloop op de vloer: mm.
Draai richting: rechtsom en linksom
Aantrede: mm.
Optrede: mm.
Leuning is: Recht (leuningen)
Materiaal / houtsoort: metaal gegalvaniseerde
Maten zelf afhalen L x B x H: 125 x 90 x 50 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: leuning 5x
Lees meer over de Sun step .

Prijs Sun step € 1.250,00

De maten van deze Sun step trapleuning vindt u hier.

1000 mm

A: Trap hoogte is Max: 1000 mm

Max. hoogtebereik van de Sun step trapleuning is 1000 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

mm

B: De Sun step uitloop: mm

Trap lengte op de vloer van de Sun step trapleuning is mm bij een hoogte van 1000 mm. Dus bij een hoogte van 1000 mm - aantrede mm wordt de uitloop 0 mm Enz.

mm

C: De breedte van de Sun step trapleuning

De breedte van de Sun step trapleuning is mm

mm mm

D en F: Aantrede en optrede mm mm.

De op en aantrede van de Sun step trapleuning zijn!

mm mm

G: Trapgat Plafond

Trapgat maten van de Sun step trapleuning zijn

Meerdere optie's van de Sun step , leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze Sun step trapleuning

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 1 waarderingen.


Gegalvaniseerde Trapleuning voor de Sun Step

Ben je op zoek naar een manier om niet alleen de veiligheid in je huis te verhogen maar ook een vleugje moderne stijl toe te voegen? Kijk dan niet verder! De gegalvaniseerde trapleuning van Sun Step is precies wat je nodig hebt. Met zijn duurzame constructie en strakke design, biedt deze trapleuning het beste van twee werelden. In dit artikel ontdek je waarom een gegalvaniseerde trapleuning van Sun Step de perfecte keuze voor jouw huis is.

Innovatie en Stijl Hand in Hand

Sun Step heeft zichzelf overtroffen met hun nieuwste aanbod in de wereld van huishoudelijke veiligheid en esthetiek. Hun gegalvaniseerde trapleuning is niet alleen een toonbeeld van innovatie, maar ook een stijlicoon dat elke ruimte kan transformeren. Hier zijn enkele redenen waarom jij deze upgrade zou moeten overwegen:

  • Duurzaamheid: Dankzij het galvanisatieproces is deze trapleuning bestand tegen roest en corrosie, waardoor hij jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.
  • Veiligheid: Veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Een stevige grip en betrouwbaar materiaal verminderen het risico op ongelukken aanzienlijk.
  • Moderne uitstraling: Het minimalistische ontwerp zorgt voor een moderne touch die naadloos aansluit bij elke interieurstijl.

Hoe Een Gegalvaniseerde Trapleuning Jouw Huis Transformeert

Een gegalvaniseerde trapleuning doet meer dan alleen functioneren als hulpmiddel; het is een statement piece dat spreekt tot de zorg en aandacht die je besteedt aan elk detail in je huis. Het voegt niet alleen waarde toe aan je woning, maar verbetert ook de algehele uitstraling. Stel je voor hoe jouw trap zal schitteren met deze elegante toevoeging!

Klaar om te Bestellen?

Nu is het moment om actie te ondernemen! Laat geen dag langer voorbijgaan zonder deze fantastische upgrade in jouw huis. Bestel nu jouw eigen gegalvaniseerde trapleuning van Sun Step en geniet binnenkort van zowel verbeterde veiligheid als ongeëvenaarde stijl. Dit is jouw kans om een stap vooruit te zetten naar een eleganter, veiliger thuis.

Ga voorop in stijl en veiligheid met Sun Step – Waar elegantie ontmoet functionaliteit.

Wees dus niet bang om die sprong in het diepe te wagen; jouw huis verdient het allerbeste. Met de gegalvaniseerde trapleuning van Sun Step haal je kwaliteit, duurzaamheid en design in huis. Laat vandaag nog zien dat jij klaar bent voor deze verandering!

Laten we samen elke stap veiliger én mooier maken. Jouw reis naar een stijlvoller thuis begint bij de keuze voor duurzaamheid en kwaliteit - iets wat Sun Step als geen ander begrijpt.

Til nu jouw huis naar een hoger niveau met Sun Step's gegalvaniseerde trapleuning - omdat jij alleen het beste verdient!

Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?