Loading...
onderkwart rechts

Auvergne trap met kwartslag

Prijs € 2.808,00

Maatvoeringen

Vaste maten Maten
Max: hoogte bereik: 3200 mm. (Hoger? bloktreden)
Max: breedte: 880 mm.
Min: trapgat: 2200 mm.
Max: uitloop op de vloer: 3220 mm.
Draai richting: rechtsom
Aantrede: 195 mm.
Optrede: 200 mm.
Leuning is: zonder leuning (leuningen)
Materiaal / houtsoort: Massief eiken
Maten zelf afhalen L x B x H: L360 x B20 x H20 cm
Voorraad: 0
Als voorraad = 0: 2 werkweken levertijd.
Prijs per: trap
Lees meer over de Auvergne.

Prijs Auvergne € 2.808,00

De maten van deze Auvergne trap met kwartslag vindt u hier.

3200 mm

A: Trap hoogte is Max: 3200 mm

Max. hoogtebereik van de Auvergne trap met kwartslag is 3200 mm

Inkorten kan altijd! (lager maken)

3220 mm

B: De Auvergne uitloop: 3220 mm

Trap lengte op de vloer van de Auvergne trap met kwartslag is 3220 mm bij een hoogte van 3200 mm. Dus bij een hoogte van 3000 mm - aantrede 195 mm wordt de uitloop 3025 mm Enz.

880 mm

C: De breedte van de Auvergne trap met kwartslag

De breedte van de Auvergne trap met kwartslag is 880 mm

200 mm 195 mm

D en F: Aantrede en optrede 195 mm 200 mm.

De op en aantrede van de Auvergne trap met kwartslag zijn!

2200 mm 900 mm

G: Trapgat Plafond 2200

Trapgat maten van de Auvergne trap met kwartslag zijn 2200

Meerdere optie's van de Auvergne, leuning of met kwartslag

Meerdere opties


De video(s) van deze Auvergne trap met kwartslag

Waardering en recensies

5.0 van 5 uit 2 waarderingen.


Massief Eiken Auvergne Onderkwart Trap

Stelt u zich eens voor: u zet uw eerste stap op een prachtige, handgemaakte onderkwart trap gemaakt van het fijnste massief eikenhout. Dit is niet zomaar een trap, maar een waar kunstwerk dat de essentie en elegantie van uw huis versterkt. De massief eiken Auvergne onderkwart trap met kwartslag linksom belichaamt vakmanschap, duurzaamheid en stijl. Het is tijd om uzelf te laten betoveren door haar tijdloze schoonheid.

Overtuig uzelf met deze overtuigende redenen:

Vakmanschap op zijn Best

Het eerste wat in het oog springt bij de Auvergne onderkwart trap, is het ongekende niveau van vakmanschap. Elke curve, elke nerf wordt zorgvuldig bewerkt door ambachtslieden die hun hart en ziel in hun werk leggen. Dit resulteert in een meesterwerk dat niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog.

Duurzaamheid die Generaties Overleeft

Een onderkwart trap van massief eiken staat niet alleen bekend om haar schoonheid, maar ook om haar buitengewone duurzaamheid. Eikenhout is robuust en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor uw investering jaar na jaar zijn waarde behoudt. Kies voor kwaliteit die generaties lang meegaat.

Tijdloze Schoonheid

Het unieke ontwerp van de Auvergne onderkwart trap past in elk interieur, of u nu houdt van modern of klassiek. Haar natuurlijke elegantie brengt warmte en karakter in iedere ruimte. Deze esthetische veelzijdigheid maakt het tot de perfecte keuze voor iedereen die zijn huis wil verrijken met iets echt speciaals.

Zes Principes van Overtuiging toegepast op uw Aankoop:

  1. Wederkerigheid: Door te kiezen voor dit authentiek stukje vakmanschap toont u waardering voor traditionele ambachten, iets wat wij graag terugbetalen met onze onvoorwaardelijke toewijding aan kwaliteit.
  2. Schaarste: Massief eiken trappen van deze kwaliteit komen niet vaak voorbij. Door nu te beslissen bent u gegarandeerd van een exclusieve aanwinst in uw huis.
  3. Autoriteit: Wij zijn expert op het gebied van hoogwaardige trappen en ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise.
  4. Consistentie: Als u altijd al hebt gedroomd van een elegant en duurzaam thuis, laat dan deze kans niet liggen om consistent te zijn met uw eigen waarden.
  5. Sympathie: Ons team deelt uw passie voor schoonheid en functionaliteit; samen creëren we iets werkelijk unieks.
  6. Sociale bevestiging: Sluit u aan bij de vele tevreden klanten die hebben gekozen voor de charme en degelijkheid van onze Auvergne onderkwart trap.

Nu is het moment om actie te ondernemen en uzelf – of misschien wel uw nageslacht – te verzekeren van deze tijdloze investering. Ontdek zelf waarom de massief eiken Auvergne onderkwart trap met kwartslag linksom meer dan alleen een manier is om naar boven of beneden te gaan; het is een statement van pure klasse en duurzaam design.

Besta nu deze kans niet langer uit! Verrijk uw woning vandaag nog met de adembenemende schoonheid en ongekende kwaliteit van onze massief eiken Auvergne onderkwart trap. Uw droomhuis verdient niets minder!
Past deze trap toch niet?
Geeft u dan hier de maten in de u heeft.
Deze website gaat dan voor u zoeken!

Kies een type trap en geeft de maten.

Of toch liever een houten trap op maat?

Houten trap offerte maken?