Deze trappen bestaan uit meerdere delen. Dat wil zeggen dat de trapbomen in delen zijn en meestal moet er een boom aan de spil worden gekoppeld. Dat kunnen wij als u daar voor kiest alvast voor u doen. U moet er eigenlijk van uit gaan dat het koppellen altijd nodig is. Wij hebben special voor het vervoer de onderdelen zo klein mogelijk gemaakt. Dat wil zeggen dat een steektrap een vervoers lengte heeft een max. lengte van 2720 mm en kleiner. Een kwartslag is L 1320 mm x B 600 x H 400 mm. De kosten hier voor vindt u terug in het traject wat u volgt om deze trap te bestellen.

Trap geplaatst op een adres in Nederland

Uw trap geplaatst / gemonteerd?

U wilt graag dat wij uw doe het zelf trap komen plaatsen? Dat is 1 van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Als u er voor kiest dat wij uw trap komen plaatsen, dan nemen wij de trap natuurlijk mee. Dat wil zeggen dat er geen vervoer kosten van de trap bij komen. De kosten van deze trap plaatsen / monteren vindt u op het traject wat u volgt om deze trap te bestellen.

Trap volledig in elkaar gezet (Let op met vervoer)

Deze trap volledig in elkaar gezet.

Let u alstublieft op het vervoeren en nog belangrijker het naar binnen krijgen van uw trap. Het is in de meeste gevallen onmogelijk om zo/n gevaarte naar binnen en op zijn plek te krijgen. De kosten van het volledig in elkaar zetten vindt u op het traject wat u volgt om deze trap te bestellen.

Trap volledig in elkaar gezet laten bezorgen*

Leest uw hier boven + het laten bezorgen door Maatkracht

LET OP !!! Trap wordt voor de deur dus buiten gelost.

Het is in de meeste gevallen bijna onmogelijk om zo/n gevaarte binnen te krijgen. De kosten van het volledig in elkaar zetten + bezorgen vindt u op het traject wat u volgt om deze trap te bestellen.

Trap laten bezorgen op uw/een adres*

Uw trap laten bezorgen

U kunt er voor kiezen om uw trap als bouwpakkettrap te laten bezorgen op een adres in Nederland. Hier buiten is natuurlijk ook mogelijk, u kunt hier voor even contact op nemen met Maatkracht.+31343592770 De kosten van deze trap laten bezorgen in onderdelen vindt u op het traject wat u volgt om deze trap te bestellen.

Trap zelf afhalen?

Uw trap(pen) zelf afhalen spreekt voor zich.

U haalt uw trap af bij het verkooppunt in uw buurt. *Bezorgen alleen in Nederland. Voor buiten Nederland even bellen met +31343592770.

Of liever toch een op maat gemaakte trap?

Vraag dan een offerte aan.
Houten trappen op maat offerte.
Vaste zoldertrap op maat offerte.