halfslag trap naar rechts

Halfslag trap

Wanneer u op zoek bent naar een efficiënte en ruimtebesparende oplossing voor uw woning of kantoor, is de keuze voor een halfslag trap vaak een uitstekende beslissing. Dit type trap onderscheidt zich door zijn unieke constructie, waarbij twee kwarten direct boven elkaar zijn geplaatst. Dit ontwerp biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke blikvanger in uw interieur, maar maakt het ook mogelijk om op een slimme manier ruimte te besparen.

Exclusiviteit bij Maatkracht

Deze bijzondere combinatie van trapdelen vindt u exclusief bij Maatkracht. Het bedrijf biedt zelfs de mogelijkheid om de halfslag trap uit te breiden met nog een kwartslag, waardoor u beschikt over een drie kwarten trap. Voor meer informatie over deze en andere maatwerkopties is het aan te raden direct contact op te nemen met Maatkracht. Via hun website kunt u ook gemakkelijk de afmetingen van uw trapsparing invoeren, waarop u vervolgens een selectie van geschikte trapontwerpen en de bijbehorende traptekeningen krijgt gepresenteerd.

Kiezen voor een GoUp trap

Maatkracht biedt daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een GoUp halfslag trap. Deze zijn beschikbaar in twee breedtes: 70 cm en 80 cm. De smalste optie heeft een aantrede van 147.5 mm en bereikt een hoogte van 3400 mm, terwijl de bredere variant een aantrede van 186.8 mm heeft met dezelfde hoogte. Mocht u een hogere trap nodig hebben, dan is het raadzaam contact op te nemen met Maatkracht voor een op maat gemaakte oplossing.

U heeft ook de keuze tussen een open trap of een trap met stootborden. Het voordeel van de GoUp trappen van Maatkracht is dat u altijd later nog kunt beslissen om een open trap dicht te maken door simpelweg stootborden toe te voegen. Dit geeft u de flexibiliteit om uw trap aan te passen aan veranderende behoeften of voorkeuren.

Aantrede en optrede

Op de website van Maatkracht vindt u tevens een uitleg over de begrippen aantrede en optrede. Hoewel deze informatie primair gericht is op rechte steektrappen, zijn de opgegeven maten ook van toepassing op de halfslag trappen. Dit stelt u in staat om een geïnformeerde keuze te maken bij het selecteren van de juiste trap voor uw situatie.

Samenvattend biedt de keuze voor een halfslag trap van Maatkracht niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook een praktische en ruimtebesparende toevoeging aan uw woning of kantooromgeving. Met de mogelijkheid tot maatwerk en de flexibiliteit van de GoUp opties, kunt u de perfecte trap vinden die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Kijk hier en klik op een 3D trap tekening die u nodig heeft en vul uw maten in.